Alarmsystemen, Bewakingscamera's en Bouwkundige beveiliging

Bouwkundige beveiliging

Het overgrote deel van de woninginbraken in Zwolle en omgeving worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers en rondtrekkende bendes uit het buitenland.
Een belangrijk kenmerk van dit type misdadigers is dat ze bijna altijd de weg van de minste weerstand kiezen:   in een straat pikken ze de huizen uit waar op eenvoudige wijze, ongezien kan worden ingebroken.

Alarmsystemen en bewakingscamera’s hebben een afschrikkende werking op inbrekers. Om inbraak te voorkomen, is het belangrijk ook aandacht te besteden aan de bouwkundige beveiliging van uw woning.
Veel huizen hebben verouderd, ondermaats inbraakwerend hang- en sluitwerk. Inbrekers herkennen dit direct en hebben minder dan 30 seconden nodig om binnen te komen.

Benieuwd of de ramen en deuren van uw woning nog voldoende inbraakwerend zijn?
In een gratis voorlichtings- en adviesgesprek kunt u het hang- en sluitwerk van uw huis door een beveiligingsadviseur laten inspecteren.
Na afloop van het gesprek ontvangt u van ons een verslag met daarin een overzicht van de sterke en zwakke punten van uw woning én een vrijblijvend adviesplan voor het aanpakken van de verbeterpunten.

» Klik hier om een adviesgesprek in te plannen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Advies inplannen Of bel: 038 - 369 0011